Top Site Net Features | Register | Login

БГМ - Магазин за храни, нап

От 20 години локални супермаркети БГ МАРКЕТ се старае да предложи най-добрите продукти, на възможно най-добрите цени. От шест години веригата предлага и услугата за доставка на хранителни стоки до дома или офиса през своя сайт - онлайн супермаркет BG MARKET - един от първите онлайн супермаркети в България, с богат опит в търговията с храни, напитки, козметика и стоки за дома.
БГМ - Онлайн супермаркет в Благоевград, Банско и Добринище предлага безлпатна доставка на храни, напитки и козметика до вашият офис всеки ден от единадесет сутринта до 7 PM. Категориите ни са много разнообразни - от зеленчуци и плодове, месо и риба, шоколади и торти. Предлагат се също и основни храни като брашно, сол и захар, оцет и олио, подправки за различни гозби, консерви грах и други. Разбира се не сме умаловажили асортимента ни с козметика и стоки за дома - тук може да откриете голямо разнообразие от мъжки и дамски шампоани, твърди и течни сапуни, душ гелове, четки за зъби, дамска козметика, дамски козметични комплекти, както и витамини за вашето здраве. Многообразието от напитки в онлайн супермаркет БГ МАРКЕТ е огромно. Доставяме светла бира и бяло вино, натурални сокове и газирани напитки, фрешове напитки, напитки на соева основа, млечни и шоколадови напитки, мляно кафе, билков чай и изворна вода. Разбира се, не сме забравили и за домашните любимци - предлагаме различни храни като консерви за куче, гранули за куче в различни размери, пастети и много други.
Наличните марки са изключително много. Онлайн магазин за хранителни стоки BG MARKET винаги се е стремял да предлага марки стоки, които са с доказано качество. Може да намерите качествени марки храни от по-висок клас както и други, със по-ниско качество, но на много по-добри цени. Също така, само в онлайн супермаркет BG MARKET може да намерите някой от най-качествените италиански марки продукти. От ядките може да закупите продукти с марка АЛТО, ЕЛИТ, KRONOS, РОКО и други. От категория месо и риба, в сайта може да намерите марките АЗ ЯМ, КОМПАС, BRAVO, EKO MES, NARODEN, OREHITE, PERELIK, САМИ М и много други. От на млечните продукти най-търсени са ДАНОН, ACTIVIA, ВЕРЕЯ, ЛАКРИМА, ХАЛТА, HOPLA, BOR CHVOR, МЛЕКОВИТА, OLYMPUS и др. Предлагат се качествени макаронени изделия на БАРИЛА и DIVELLA. В категорията на снаксовете и чипсовете може да намерите продуктите на NESTLE, ЛЕЙС, БЕЙК РОЛС и много други. Предлагат се бонбониери и други захарни изделия на МИЛКА, LINDT и МАРС, а от напитките поддържаме червени вина на КАТАРЖИНА, МЕЗЕК, TAVERNELLO, ЧЕРГА, BULGARE, от бирата - KAMENITZA, ПИРИНСКО, CARLSBERG, СТЕЛ АРТОА, BECKS, TUBORG, CORONA EXTRA и др. А от козметиката, най-поръчваните марки са винаги в асортимента ни - НИВЕА, DOVE, PALMOLIVE, ГАРНИЕР, ТАФТ, AQUAFRESH, LISTERINE, COLGATE, СЕНЗОДИН, FA, ALWAYS и др. В продължение на години сме се усъвършенствали да разпознаваме хранителни стоки, напитки, козметични продукти и стоки за дома и правим импорт не толкова познати, но изключително добри немски марки, на конкурентни цени. Разгледайте тези продукти в сайта ни.
Независимо какви стоки търсите, онлайн супермаркет BG MARKET може да предложи най-доброто на конкурентни цени. Спестете пари и време с услугите на онлайн магазина за хранителни стоки БГ МАРКЕТ за безплатна доставка на храни, напитки, козметика и стоки за дома до вашият дом или офис. онлайн пазаруване Пазарувайте безопасно и без затруднение в онлайн магазина на BG MARKET и станете част от лоялната програма за допълнителни намаления на хранителни стоки след всяка поръчка.

About This Author


Chavez GuldbrandsenChavez Guldbrandsen
Joined: February 8th, 2021
Article Directory /

Arts, Business, Computers, Finance, Games, Health, Home, Internet, News, Other, Reference, Shopping, Society, Sports