Top Site Net Features | Register | Login

Изработка на PVC врати, PVC проk

Изработка на алуминиеви врати, PVC прозорци, фасади, еталбонд и зимни градини.

CITY GROUP предлага изграждане и монтаж на алуминиева дограма, PVC дограма, вентилируеми фасади, окачени фасади, системи за защита от слънцето, зимни градини, стъклени системи без праг, алуминиеви врати и ролетни гаражни врати с естетически издържан дизайн, който отговаря на всички проекти. Марките, с които работим произвеждат системи за прозорци и врати, отговарящи на всяко европейско изискване за пасивна постройка. Ние предлагаме на архитекти, специалисти, строители и собственици на жилища и обществени сгради голям избор от иновативни, надеждни и естетически приятни PVC системи за врати и прозорци, Etalbond, вентилируеми фасади и стъклени безпрагови системи.

Независимо дали се нуждаете от завършена ПВЦ дограма, или само отделни ПВЦ врати или прозорци, плъзгащи стъклени безпрагови системи, фасади или друго, в CITY GROUP разполагаме с нужния продукт за вашите нужди.

Защо да изберете алуминий за вратите и прозорците си?

Прозорците и вратите от алуминий са с висока якост, издръжливи и силно устойчиви на корозия. В сравнение с останалите материали като дървото, алуминиевите врати и прозорци не се нуждаят от периодично боядисване или оцветяване, за да бъдат предпазени от атмосферни влияния. Алуминиевите системи за врати и прозорци могат да бъдат подложени на различни обработки, за да се направят изключително термично ефективни, красиви и практически без поддръжка в почти всички условия.

Алуминиевите дограми са с най-добрата термоизолация и шумоизолация на пазара - термичната обработка в продуктите на CITY GROUP е такава, че алуминиевите дограми са в състояние да надминат пластмасовите конкуренти (ПВЦ) по изолационни свойства.

Дървените и PVC прозорци и врати могат да се разширяват и свиват в зависимост от температурата на околната среда. За сравнение, алуминият като строителен материал е много стабилен - в дограмите изработени от този материал няма движение. А движението от своя страна би затруднило нормалната функционалност на вратите и прозорците.

Алуминиеви или PVC врати и прозорци. Алуминиева или PVC дограма.

Независимо дали сте решили да използвате алуминиева или PVC дограма, в CITY GROUP имаме решение за вашите нужди. Нашите PVC и алуминиеви дограми са красиви и с модерен дизайн, имат ненадминати термоизолационни и звукоизолационни свойства, изключително издръжливи са на дълга експлоатация и на сурови метеорологични условия.

Вентилируеми фасади, окачени фасади, керамични фасади. Слънцезащитни системи.

Все повече обществени и търговски сгради се ориентират към фасадни системи, били те вентилируеми, окачени или керамични. Фасадите изработени и монтирани от CITY GROUP придават красив и изпипан вид на всяка сграда, а качеството на живот в стаите се повишава многократно със слънцезащитните системи, които ефикасно регулират температурата и допускането на слънце.

алуминиева врата цена Луксозни алуминиеви входни врати, гаражни врати - ролетни и секционни гаражни врати.

Алуминиевите входни врати изработени от CITY GROUP са елегантни за вход на вашият имот или сграда. Те не само придават неповторим външен вид на сградата, но и гарантират топло и звукоизолация. Алуминиевите входни врати са изключително сигурни, благодарение на мултиточковите заключващи системи. Подобна е ситуацията и при ролетните гаражни врати и секционните гаражни врати - естетически издържана и сигурна алтернатива за вашия гараж.

Стъклени витрини, зимни градини и безпрагови стъклени системи.

Все повече ресторанти, обществени сгради и еднофамилни къщи се ориентират към стъклени безпрагови или зимни градини като част от техните проекти. Те гарантират красива гледка към градината, усещане за простор, а в същото време имат възможността да запазят топлината на помещението. Стъклените витрини и зимни градини, съчетани с различни безпрагови стъклени системи са перфектния начин да прекарате времето си сред природата или в градината, дори и в най-студените зимни дни.

Изграждане на красиви архитектурни проекти с помощта на Еталбонд.

В CITY GROUP произвеждаме и монтираме Etalbond (Еталбонд) върху обществени сгради, офис сгради, жилищни кооперации и еднофамилни къщи. Еталбонд е изключително красив и лесен за монтаж, позволява всевъзможно архитектурни проекти и придава на съответната сграда елегантност и стил. Еталбонд е все по-предпочитаната композиция за външна и вътрешна облицовка от големи и малки сгради.

About This Author


Hollis FloydHollis Floyd
Joined: February 18th, 2021
Article Directory /

Arts, Business, Computers, Finance, Games, Health, Home, Internet, News, Other, Reference, Shopping, Society, Sports