Top Site Net Features | Register | Login

Den Formål Af Udnytter Momio

For din generelle diskussion jeg foreslå til at lave en klassifikation af nogle form i momio hack. Jeg har også tyder at personer bruger nogle bestemmelser om typer af instrukser, samt supplere eller ændre, klassificering.

Operation Kode er en del af en instruktion er lig til én byte

Nop (Nop - Noop) kan være en 'tom' op-kode at ikke intet. Anvendes for at justere den oprindelige retninger, når du opretter Kode Hule.

ikke desto mindre drik til score alle retninger med nop.

Data typer - primært form af data er afhængig af de omfang af bits eller bytes af bits eller stykker oplysninger. Processoren kan efterfølgende forstå dem som en ikonisk mængde en meget, en reel antal, , eller endda en tekst.

Check byte Byte, at ikke ændre sig med unikke opdateringer og patches af dette momio spil. Hjælpe dig til finde en implementering adresse hvis det har været fjernet.

En statisk ip-adresse, er en adresse i hukommelsen, at ikke ikke ændre sin status i mindet om de momio spil. Set som en grøn adresse i Cheat Engine samt også MHS. Beliggende I-Hukommelsen regioner få et Billede stil.

Dynamisk adresse er en adresse i hukommelsen, som ændrer sin position i mindet om de spil efter en bestemt begivenhed.

pointer-kæde kan være en pointer til mere end én grad. I udtalelse af de pointer kæden er markeret med med seler. Et eksempel på 'game.exe' 0x6454. For mere oplysninger, bedes checkout MHS.

Struktur er a ramme det kan være et datasæt. De vigtigste parametre i dette struktur: at der klart var din start og konklusion, henholdsvis den nøjagtige dimension. Konstruktioner kan have data af en sort og forskellige.

omlægning - Videregivelse af de egenskaber af visse datastrukturer i at bliver det forstået om hvad shift i de start af struktur der data. Ved eksempel, sundhed er ved forskydning af både 0x48, af de ordning af de objekt fra begyndelsen, eller start af struktur.

Objekt (objekt spil) - objekt kan være set bogstaveligt talt som en fænomen, et objekt, for k-ry rettet af en anden. aktiviteter, nogen er. Opmærksomhed (roman. Et objekt i programmering spil eller snyd da det har at gøre med retninger bør blive virkelig set som en data-struktur i hukommelsen, at afspejler den adfærd, der af nogle abstrakte ting. Ved eksempel, en enhed i et spil kan være gennemført som et objekt, der er baseret på en enhed klasse skitse. Den object er fuld af klasse beskrivelse af data, og de processer er også knyttet af begyndelsen af dette object struktur. I denne måde, metoder vil arbejde med nogle objekt baseret on klassen beskrivelse. Kan Du få yderligere oplysninger om spil af besøger https://hackspildk.info/momio-hack-gratis-diamanter-og-safirer-hack-dansk/ hjemmeside.

En klasse er en beskrivelse af de object data og metoder. En klasse beskrivelse sælger ting, eller på et objekt. Klassen er også en type.

Den procedure er i forsamlingen udtalelse, det s en blok af kode, der blot værker sammen en bestemt klasse. Denne blok af kode, der kan kaldes fra hvor som helst, men ikke desto mindre er det vil arbejde med de klasse data for.

Data array - array symboliserer de samme type af data ramme. Ved hjælp af eksempel, et array af byte eller en række af visse objekter.

Debugger - Normalt består også en disassembler. Gør dig til sted Brexit, bare tage aflæsninger af registre til skifte registre, osv.

Breakpoints er forhindre point af dette program. Du kan sæt omkring adressen læse og skrive. Du kan sætte til dette instruktion. Som resultat af dette momio spil proces stoppe, jer også kan slippe af registret aflæsninger. Breakpoints er også betinget, der er udføres under visse tilstande (visning rediger on ollyDbg)

Disassembler - Giver dig for at oversætte byte-kode for en forsamling vis. Assembler er din sprog nærmeste til dette maskine.

Registre - Oplysninger on registre til se online eller i vores discussion forum. I deres ord, alle disse er operandes, der de processor fungerer, laver visse vejledning.

vejledningen eller samling instruktioner, også synes online eller i vores forum. Afmonterede retningslinjer afspejle nogle art af drift, der finder sted i de momio spil. Med CE-programmer, MHS må ændre instrukser ved blot at at ændre adfærd den spil, og sine egne bestemt spillet elementer.

Ofte de instruktion er instruktion at virker hurtigt.

Bestemmelse adresser on de vejledning er at genkende de som følge adresser , hvor de arbejde finder sted. Ved hjælp af eksempel, der en uddannelse mov eax,'ecx' 4. I parentes, mange adresser kan være underkjoler der kan karakteriseret OlltDbg , eller af C, E.

Klassificering af de vejledning at arbejdet på hele breakpoint.

Denne instruktion værker sammen alle parametre af både to eller flere objekter, parametrene af, som er de samme fordomme.

For eksempel, har vi seks ting - spillere, der have et sundt helbred. Type B instruktion får en pointer til den start af nogle struktur af dette spillerens objekt, tilføjer en bias af 155 og driver med alle parameteren (læser den præcis løsning fra din adresse eller skriver til den adresse). De instruktion type-b kan tage væk sundhed entusiast, samt tage væk sundhed fjender.


About This Author


TravelGameTravelGame
Joined: January 15th, 2020
Article Directory /

Arts, Business, Computers, Finance, Games, Health, Home, Internet, News, Other, Reference, Shopping, Society, Sports