Top Site Net Features | Register | Login

Airtrack til træning i haven

Airtracks er blevet ekstrem populære over de senere år, rigtig mange har efterhånden en Airtrack liggende ud i haven som de flittigt benytter. Disse oppustelige gymnastikmåtter benyttes flittigt at både børn og unge til at få mere motion eller blive bedre til gymnastik. Mange vælger også blot at bruge dem til leg og være lidt mere aktive. Lidt på samme måde som de bruger en trampolin. Men lad os se lidt på fordele der er ved at træne på en sådan gymnastikmåtte.

Læs også - Træning i haven

Sund træning med en Airtrack

Når du springer på en Airtrack så styrke du dine muskler. Til flere af de mange spring der findes, bruger du faktisk de fleste større muskelgruppe og mange mindre. Så du vil ofte opleve at du bliver stærkere af at benytte en Air track gymnastikmåtte. Du forbedre også din muskelkoordination, da flere spring kræver perfekt samarbejde imellem flere muskelgrupper. Du vil også opleve at du bliver mere fleksible efter nogle ugers træning på Airtracken. Det er træne på en Airtrack er derfor en rigtig god form for motion - og det aller bedste - det er rigtig sjovt!

Læs også - Airtrack træning

Gør træningen endnu sjovere

Selvom det kan være meget sjovt at træne alene på sin Airtrack, så bliver det ofte noget sjovere når man er flere om det. Har nogle af dine venner også en Airtrack, så er det på flere modeller, faktisk muligt at koble dem sammen. Har i f.eks. en 4 meter Airtrack og en 3 meter model, så får i effektivt en 7 meter model ved at koble dem sammen med en velcro connector. Skal det være endnu sjovere endnu, kan i peppe spring banen op med andre former for gymnastikudstyr og Airtrack tilbehør som incline mats, landing mats, airbarrels, training beams, springboards eller lignende fitnessudstyr.

Bedste Air track for en 10 årig med en smule erfaring

En typisk Air track bruger er f.eks. en 10 årig pige som måske har gået til gymnastik et par måneder, hoppet en del trampolin eller leget en del på naboens Airtrack. Hvilken Air track vil så være det bedste valg til hende? Her vil jeg vælge en 4 meter lang, 15 cm høj model. F.eks. en Flipz Airtrack hvor pris og kvalitet passer rigtig fint sammen. Det er en Air track størrelse med rigtig fin performance, en vægt det gør den er tung men stadig mulig at slæbe ud og ind, og lang nok til at også kunne bruges når hendes evner bliver lidt bedre. Hvis budgettet ikke er et problem, kunne man overveje en 5 meter model, men så begynder den at blive en smule for tung til at hun selv kan bære rundt på den.

Er du til træning i hjemmet, og vil du gerne have mere motion - så er Airtracken klart et oplagt valg og et perfekt alternativ til dig som har eller har overvejet at købe en trampolin.


About This Author


Peter SpringerPeter Springer
https://tinyurl.com/airtracks
Gymnast og Airtrack specialist med over 10 års erfaring.
Joined: October 28th, 2020
Article Directory /

Arts, Business, Computers, Finance, Games, Health, Home, Internet, News, Other, Reference, Shopping, Society, Sports