Top Site Net Features | Register | Login

De Beste Terugslagkleppen

CTV Armaturen & Penstocks GmbH is een betrouwbare fabrikant met een breed assortiment aan armaturen in de water- en afvalwatersector. Bovendien behoren ook op maat gemaakte speciale fittingen en complete oplossingen tot het assortiment. De tevredenheid van elke klant heeft de hoogste prioriteit voor dit team, dus als u meer wilt weten, lees dan gewoon verder.

Frank P. Cotter vond de eerste terugslagklep uit in 1907. Zijn klep was niet moeilijk te installeren, inspecteren en repareren. In 1916 vond Nikola Tesla een andere terugslagklep uit. Hij noemde het Tesla-klep. Deze klep, die hij in 1920 patenteerde, was een eenvoudige eenrichtingsvloeistofklep. Fabrikanten begonnen met het maken van plastic membraan terugslagkleppen, die worden gebruikt in de medische industrie. Door de jaren heen hebben fabrikanten verschillende regels moeten hanteren. In januari 2014 keurde het Congres bijvoorbeeld de Drinking Water Act goed, waarin staat dat elk object dat in contact komt met drinkwater maximaal een loodgehalte van 0,25% mag hebben. Dit heeft ertoe geleid dat fabrikanten veel tijd besteden aan het vervangen van oude, op lood gebaseerde leidingsystemen voor watertoevoer door systemen met componenten, waaronder terugslagkleppen, gemaakt van plastic of roestvrij staal.

Hoewel het algemene ontwerp en de functie van de terugslagklep eenvoudig is, houden fabrikanten van terugslagkleppen rekening met een aantal belangrijke overwegingen bij het schetsen van hun productdiagram. Fabrikanten van terugslagkleppen doen dit om ervoor te zorgen dat er materialen door de klep stromen en dat terugstroming voldoende wordt voorkomen. Eerst denken ze aan de constructiematerialen van de terugslagklep, die de effectiviteit van het apparaat beïnvloeden. Als fabrikanten incompatibele materialen gebruiken, zal de klep de processtroom slijten, eroderen of vervuilen. Fabrikanten kiezen uit een groot aantal soorten kunststoffen, metalen en kunststoffen. Ten tweede overwegen fabrikanten de maat van de terugslagklep. Terugslagkleppen hebben verschillende maten. Het belangrijkste om rekening mee te houden met betrekking tot de grootte is de diameter van de stoel en het stopmechanisme, die misschien minder dan 2,5 cm breed is. Terugslagkleppen van de juiste maat kunnen eenvoudig in reeds bestaande stroomleidingen worden geïnstalleerd, waarbij de afmetingen van de buis of buis worden gebruikt om de benodigde maat te bepalen.

Er is een ruim aanbod aan kwaliteit vlinderkleppen. De vlinderklep combineert de voordelen van zowel concentrische vlinderklep met rubberen voering als excentrische vlinderklep met zachte afdichting. Het is ontworpen als een apparaat om de stroom van het werkmedium te regelen en geïnstalleerd als een apparaat met een corrosief medium, zoals zwak zuur. Dubbele excentrische structuur zorgt voor een zeer laag wrijvingskoppel, uitstekende werking, laag gewicht en arbeidsbesparing. Geïntegreerde voordelen van een gewone concentrische vlinderklep met rubberen voering en een dubbele excentrische vlinderklep met zachte zitting. Geen lekkage afdichting in bi-directioneel. Speciaal voor bijtende werkmiddelen zoals water en biedt een lange levensduur en aanzienlijke kostenbesparing.

Plaatafsluiters hebben een bewezen ontwerp en zijn door de jaren heen voortdurend verbeterd. Er is speciale zorg besteed aan het verbeteren van de robuustheid en levensduur van de klepplaat, de demperplaat en de veren onder uitdagende bedrijfsomstandigheden. De belangrijkste voordelen van de plaatafsluiters zijn de volgende: Wrijvingsloos geleide metalen en niet-metalen klepplaten voor minimale slijtage en de langste levensduur, tot 20 revisies van klepzitting haalbaar, daarom zeer lage levenscycluskosten, Veren zijn in de beschermkap bevestigd om bijna geen veerslijtage en nog veel meer. Het heeft ook de laagst mogelijke lekpercentages dankzij een hoogwaardige oppervlakteveredeling. Het heeft 100% kwaliteitscontrole: elke metalen klepplaat wordt getest op lekkage met een gepatenteerde procedure. CTV Armaturen & Penstocks GmbH produceert de beste plaatafsluiters, vlinderkleppen, dus ga snel naar de website.


About This Author


Ctv ValveCtv Valve
Joined: November 5th, 2020
Article Directory /

Arts, Business, Computers, Finance, Games, Health, Home, Internet, News, Other, Reference, Shopping, Society, Sports