Top Site Net Features | Register | Login

Cum sa curetieficient masina de spalat rufe

Ne asteptam ca masinile de spalat sa scoata haine curate si proaspete printr-o simpla apasare de buton sau prin comutarea unei rotite. Dar candmasinata de spalatsugereazagenereaza mirosuri neplacute, sa stii ca e timpul sa o cureti.

Filtre necurate, intrari si iesiriinfundate, tevi care au avut perioade mai bune - intretinerearegulata si constanta permite masine ide spalat rufe sa aiba cele mai bune performante.

Daca masinata pastreaza pete, resturi de detergent sau pete bruste multicolore pe imbracaminte, probabil ca a necesitat o curatare excelenta.

Adaugati 2 linguri de bicarbonat de sodiu la dozatorul de detergent de rufe si o jumatate de pahar de otet alb la tamburina masinii de spalat rufe.

Folositi un program norma cu apa mai fierbinte, pentru a curata foarte bine suprafeteleimpreuna cu otetul si bicarbonatul de sodiu.

Verificatiinstructiunileproducatorului pentru curatarea filtrului. Filtrele par a fi in mod natural cauza principala a rezultatelor slabe la spalareain regim normal la masina de spalat rufe.

Oricum, indepartatifiltrele si spalaticu sapunsau substante dedicate, si uscati-le la soare. Acest lucru va ajuta ca ele sa se usuce mai rapid.

Pastratiusa aparatului intredeschisa intre spalari pentru ao usca si a scapa de posibilul mucegai. Este un sfat util explicat mai detaliat la cei de la smartbuyer.ro, unde descriu in detaliu tot procesul.

Candperiati cu o periuta de dinti, lasatimasina sa combine apa in etape, astfel incat sa nu trebuie sa va scufundatimainile in apa fierbinte.

Daca raman pete, adica urme de otel sau alte substantecare apar pe hainele tale in timpul spalarii, sa stii ca potiscapausor de ele. Acestea sunt acumularile de ceara ale balsamului, cu alte cuvinte, detergenti, care sunt pastrati in tambur. Ruleaza un program de spalat cu o solutie de curatare dedicata, pentru masina de spalat rufe. Este bine sa folosestisolutii de curatat in mod periodic.


About This Author


nazmulnazmul
Joined: September 9th, 2019
Article Directory /

Arts, Business, Computers, Finance, Games, Health, Home, Internet, News, Other, Reference, Shopping, Society, Sports