Top Site Net Features | Register | Login

Negroni İçin Buruşuk Carasau'dan Çıtır Yeşil Lazanya

Bu noktada gidip domuz eti koyabiliriz, iri kıyma ve güvendiğimiz kasapımızdan ve kıymadan domuz etinin çok yağlı bir kısmını verelim. Sonra 150 gr domuz göbeği, 50 gr sarı havuç, 50 gr kereviz sapı, 50 gr soğan. Soğanı, havucu ve kerevizi bir bıçakla veya mikserle doğrayarak ince ince doğrayın. Lazanyayı veya çapraz katmanlar halinde kesmeyi kolaylaştıran aynı yönü korumayı seçebilirsiniz. Ama Lazanya sizin için bir Linus battaniyesiyse, sorun değil, ancak her zaman makul bir şekilde. Lezzetli ve besleyici fırında lazanya yapmak için tüm mükemmel tarifler tek bir yemek olarak servis edilir. Taze makarnadan ve daha fazlasından yapılan diğer birçok tarifle ünlü, sadece tortellini, kızarmış gnocco, piadina, erbazzone, passatelli ve diğer birçok tipik yemeği düşünün. İlk lazanya tarifleri aslında 1200'lü yıllara dayanan eski Napoliten tarif kitaplarında yer almaktadır. Bourbon kralı Ferdinand II de "lazanya kralı" olarak adlandırılıyordu ve bu yemeğe çok meraklıydı. Çarşafları fırında pişirmek, yağ kullanımını sınırlandırmamızı sağlar, ancak bunlar yapışmaz tavada da hazırlanabilir.

Bu saatten sonra su kısmen buharlaştığı için bir litre su daha ekleyelim, tekrar karıştıralım ve yaklaşık bir saat daha pişirmeye devam edelim. Şiirin sonuna doğru, hayatının bir bölümünü dürüst davranışın olumlu bir örneği ve boş hırslardan uzak olarak anlatır. Mükemmel kalitede olması gereken domates püresi ve son olarak en iyiler arasında olması gereken makarna lazanyamız, sosu içeride tutmak için makarna tabakasının gözenekli ve dokunulduğunda pürüzlü olması, yüce bir görünüm ve tat elde etmek için! Makalenin sonunda Bolognese soslu lazanya tarifi ni PDF formatında indirebilirsiniz. Harika bir klasik olduğunu söyleyebilirsiniz, ancak lazanya alla bolognese tarifine inanmak için doğru malzemelere sahip olmadığım için sebzelerle hazırladım! Beşamel hazırlanırken fırını 180 ° C'ye getirin. Kabağı soyun, ince dilimler halinde kesin ve fırın tepsisine koyun, biraz yağ ve bir tutam tuz ekleyin ve ardından yaklaşık on dakika pişirin ve pişirin. Bolognese lazanyası klasik Bolognese ragi, Parmigiano Reggiano, beşamel, tereyağı ve yeşil çarşaf (ıspanakla hazırlanır) ile hazırlanırken, tipik bir karnaval yemeği olan Napoliten lazanya, Napoliten ragù, köfte, inek sütlü ricotta, provola, pecorino ile hazırlanır, sızma zeytinyağı ve puf böreği, kesinlikle "beyaz".

Köylü geleneğinin bir başka tipik yemeği olan pisarèi, genellikle fasulyeli çorbada (pisarei ve fas) tüketilir. Bu yemeğin mükemmel başarısı için, eşsiz lazanya Bolognese için hem paçavrayı hem de beşamel sosunu evde hazırlamak çok önemlidir! Yapraklı Negroni Salamı hemen yemeklerinizde kullanılmaya ve mezelerden ana yemeklere kadar lezzeti zenginleştiriyor. Paçavralarımız, önceki adımlarda açıklanan üç aşamada eklenen üç litre su ile yaklaşık üç saat pişirmelidir. Bu noktada kaba ufalanmış haşlanmış kestaneleri ve bıçakla kesilmiş biberiye yapraklarını ekleyin; 7-8 dakika daha pişirmeye devam edin, her zaman kapağı kapalı olarak. Sosu ara sıra kontrol edin, ardından pişirme bitiminde tadı ve tuzla baharatlayın. Bu üç saatten sonra sosumuz kalın olmalı, ancak çok kuru olmamalıdır çünkü daha sonra fırına girecektir.

Çok sık lazanya bolonez yapıyorum çünkü en küçük oğlum buna deli oluyor. Şarabın alkollü kısmı tamamen buharlaştığı için tavanın tabanı kuruduğunda, domates püremizi ekleyip dökmeye devam edebiliriz. Bu noktada tuz ve karabiber ekleyebiliriz, ikincisi şu anda öğütmeyi tercih ediyorum, böylece tüm yoğun ve keskin aromalarını serbest bırakalım, şimdi alevi kapatalım ve sütümüzü dökmeye gidelim, her şeyi karıştıralım ve koyalım sosu bir kenara koyun. Pastırmayı doğrayın ve birkaç dakika sonra kıyma ile birlikte tavaya ekleyin (kesinlikle yarı sığır ve yarı domuz eti olmalıdır), yüksek ateşte kızartın ve bir bardak şarap dökerek buharlaşmasını bekleyin. Sonra kıymayı ekleyin ve kavurun. Yunanlılar ve Romalılar "lazanya" yı, az çok kareye kesilmiş makarna şeritleri olarak tanımladılar. daha az düzenli, bir tencerede veya tabakta pişirilir ve daha sonra terbiyeli veya baklagiller ve peynirle doldurulur. Şimdi sırayla lazanyayı önce bir kat et sosu, sonra bir tabak beşamel ve son olarak da taze rendelenmiş Parmesan veya Grana serpiştirin.


About This Author


McKenzie TerkelsenMcKenzie Terkelsen
Joined: December 31st, 2020
Article Directory /

Arts, Business, Computers, Finance, Games, Health, Home, Internet, News, Other, Reference, Shopping, Society, Sports