Top Site Net Features | Register | Login

Özel Kanvas baskı - Baskı türü hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak-

Ortalama bir bireyin Akıllı Telefonunda yaklaşık 630 fotoğrafı vardır ve tonlarca fotoğraf arasında aile ve arkadaşlarıyla mutlu anları çağrıştıran çok az değerli fotoğraf vardır. Bu anları ev veya ofiste basmak ve sergilemek kadar ölümsüzleştirmenin daha iyi bir yolu yoktur. Geleneksel olarak fotoğraflar, fotoğraf kağıdına basılır ve çerçevelenir. Ancak Kanvas baskı ile çarpıcı sanat eseri kesinlikle daha iyi bir sonuç verebilir.

Aşağıda Özel Kanvas baskı ve çok daha fazlası hakkında her şeyden bahsettik.

Kanvas Baskı nedir?

Bu baskı, yazıcı kullanılarak tuval üzerine basılmış bir görüntüdür. Dijital fotoğraf, odanın mükemmel odak noktasına dönüştürülebilir. Bu baskılar duvara monte edilebilir. Kanvas baskıyı seçmenin çeşitli faydaları vardır.

Çok Yönlü - Kanvas üzerine basılan fotoğraflar zamansız olduğu kadar klasiktir. Bunlar her dekor stiline veya iç tasarıma doğal olarak uyar. Herhangi bir tasarım fikrini hayata geçirerek, modern-çağdaş, geçişli veya başka bir tasarım tipi tuval takımına sahip olabilirsiniz. Bir dekor değiştirebilir, hatta evlerini taşıyabilir, tuvale baskının güzelliği aynı kalır.

Bütçeye uygun - Kanvas, aynı boyuttaki resmi satın almaya uygun bir alternatiftir. Ev, ofis veya iş yerini çok düşük bir fiyata dekore edebilirsiniz.

2_76062_1_222820_brockeyrjpg.png

Parlamaz - Odadaki doğal veya yapay ışık, parlak kağıda basılmış fotoğraflar üzerinde yansımalara neden olabilir. Parlak kaplama, görüntülerin beğenilmesine izin vermiyor. Kanvas baskılar, onu ışıkla yıkanan odalar için en iyi ortam yapan saten mat bir yüzeye sahiptir.

Fotoğraflar tuval üzerinde iyi görünüyor - Hayal ettiğiniz her tür fotoğraf, Tuval üzerinde her zaman iyi görünecektir. Benzersiz özelliklere sahip fotoğraflar, onları yazdırmak için kullanabileceğiniz ortamı sınırlayabilir. Kanvas baskılar, fotoğraflara pahalı ve şık bir his verir. Genel olarak portreler, natürmort ve diğerleri, kanvas baskılar kullanılarak mükemmel bir şekilde vurgulanır.

Çeşitli boyut seçenekleri - Tuvale yazdırırken çok çeşitli şekil ve boyutlardan seçim yapma seçeneklerine sahipsiniz. İhtiyaç duyduğunuz tam görünümü sunar.

Fotoğraflar, sizin ve sevdiklerinizin enfes anılarını korumanın mükemmel bir yolu olduğundan. Kanvas baskılar alarak zarifliği artırabilirsiniz. Bu yüzden, Kanvas baskı fiyatı veya Kanvas baskı ile ilgili diğer detaylar için bizi kiralayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için :-   Tuval baskı

Vinil baskı


About This Author


dorukbaskidorukbaski
Joined: December 17th, 2020
Article Directory /

Arts, Business, Computers, Finance, Games, Health, Home, Internet, News, Other, Reference, Shopping, Society, Sports